Om oss

Jeg heter Lotte og min store lidenskap i livet er hunder. Min først portis kom til meg våren 2009 og dette føltes som å "komme hjem". Jeg fikk tidlig følelsen av at dette virkelig er rasen for meg, i alle fall så lenge helsen tillater det. Siden 2009 har drømmene utviklet seg og planene har tatt form. I 2013 kom den første kinesen til familien og dette ble også raskt en rase jeg likte godt. Denne bor i dag med moren min. I tillegg til disse to rasene har jeg en afghaner og kennelens maskot heter Greta.

Gjennom flere år har jeg tatt flere kurs, med og uten hund. Høsten 2013 fullførte jeg oppdretterskolen til NKK. Gjennom NKK har jeg også tatt Kynologikurset deres. I 2014 fullførte jeg, og bestod, Oslo Hundeskoles instruktørkurs. Jeg har en filosofi at en aldri blir ferdig utlært og liker å ta kurs for å lære mer. En gang i fremtiden håper jeg å kunne holde kurs selv.

Som oppdretter vil jeg jobbe for å ale opp sunne hunder, både i hode og kropp. Hunder som går i avl kommer så klart til å ha tatt alle nædvendige helsetester. Jeg har også som mål la hundene mine holde på med et variert utvalg aktiviteter, da alle hunder trenger noe å gjøre. Type aktiviteter kan være utstilling, agility, kreativ lydighet og blodspor. Ved å gjøre dette føler jeg at jeg kan gi råd til valpekjøpere (og andre) om hva de kan gjøre med hundene sine.

Har du lyst, så send meg gjerne en e-post, det er alltid hyggelig å høre fra deg!

Facebook: Kennel Eventyrvannet

Instagram: #kenneleventyrvannetKontakt

Lotte Werner Pettersen

1930 Aurskog
Norway